Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

            

 

            

Lite om mig:

Hej!

Jag är en kvinna på 50+. Född i Finland, flyttade till Sverige från Mikkeli 1975. Har arbetat i restaurangbranchen sedan dess, f.o.m maj 1985 på sjön.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Har en fotbollsintresserad son, född 1992. Själv är jag intresserad av natur, blommor, kolonilotten, fotografering och datorn där jag ännu är en ivrig amatör. Under de yngre åren gick jag mycket på dans, dock inte längre. Tycker om att resa, speciellt till Grekland.

Bor på en härlig ö nära Stockholm.

  gh ef h 

 

 

Horoskopet nedan stämmer bra på mig:
VATTUMANNEN

NYKELORD: Originell/Fördomsfri
HÄRSKARE: Uranus
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 21/1-18/2

Den typiska Vattumannen har en viljestyrka och intensitet som få kan mäta sig med. En envis och egensinnig läggning är kännetecknande, liksom förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna.
Vattumannen är hjälpsam och solidarisk och har förmåga att se till helhetens bästa.
Vattumannen har svårt att stå ut med ensamhet och brukar som de övriga lufttecknen ha en vid och brokig bekantskapskrets, men håller alltid viss distans till andra, varför det kan vara svårt att komma Vattumannen riktigt inpå livet, åtminstone till en början.
Den som är präglad av detta mångsidiga tecken är i regel mycket kreativ och företagsam och har inte sällan en skapande ådra. Ett seriöst och originellt intryck är karaktäristiskt, liksom behov av kulturell förströelse och intellektuell stimulans.
Vattumannen har ett sinne som står öppet för nytänkande, får ofta plötsliga uppslag och insikter och är känd för sina många idéer och projekt. Vissa Vattumän kan dock vara så fångade av en storslagen idé att de glömmer bort de små praktiska nödvändigheterna.
Nyckfulla Uranus är tecknets härskare, vilket ger Vattumannen en stor frihetslängtan och äventyrslust samt behov av att känna omväxling och oberoende. En dragning till det okända och spännande i tillvaron hör till bilden. Vattumannen kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Att planera är inte det lättaste för denna bohemiska natur - förändringar, överraskningar och äventyr tillhör vardagen.
Den som är präglad av detta kommunikativa lufttecken behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp. Ett omväxlande arbetsfält, där Vattumannen träffar många människor och samtidigt får möjlighet att förmedla sina idéer och visioner, brukar locka.
Fysiskt associeras tecknet med vaderna, vristerna och blodcirkulationen.

~~~~~~~  Jaa-a, allt stämmer bra, och lite till... 

                           

 

 

 Ha det bra!

 ^j^ ^j^ ^j^ ^j^ ^j^ ^j^ ^j^

"Pion"  /  *~*                    *~*    / Piiu.    Startade Zoominsidan 2006-06-28.

 

  maj 2007.      

          1999. (?)     ghgh

 

 

   

 

          

 

1989.                                                                 

///  

 Träffade "Bobby Eving" från TV-serien Dallas under Amerikanska veckorna på M/S Svea. Bilden har jag tagit från mitt album.

 

.

 

 

 

( bildspel laddas... )

 

 

Dagens citat

 
( väder laddas... )

 


**********

Vädret Lidingö

************

 

 

 

( besöksräknare laddas... )

     

Zoomin.se

 ************** <